Scroll to top
.

Om Rep-World

  

Velkommen hos REP-WORLD, bedste mobil
og computer reparatør

Hos REP-WOLRD bestræber vi os på, at udføre reparationer af højeste kvalitet, derfor stiller vi store krav til vores teknikkere, værkstedet og reservedelen. Vi har mange års erfaring og vurderer løbende kvaliteten hos vores leverandører.

Vi er specialister i reparation af iPhone, iPad, Mac og iMac, men vi udfører også reparationer af andre mærker. I menuen under reparationer finder du priser på standardreparationer, såsom smadret skærm, nyt batteri og udskiftning af ladeport på iPhone og andre mærker. Vi sætter en ære i at levere reparationer af absolut højeste kvalitet – derfor bruger vi udelukkende markedets bedste reservedele. Kvalitet er også i fokus, når det kommer til vores kundeservice, og vi kan træffes på de fleste tider af døgnet via telefon eller mail. Vores butik og værksted ligger centralt på gågaden i Sønderborg – Perlegade 9, 6400 Sønderborg. I vores butik finder du tilbehør til iPhone, iPad m.m., og vi står altid klar til at tage imod og vejleder dig også personligt i, hvordan du beskytter din enhed bedst muligt. Alle reparationer betales enten kontant eller med kreditkort/Mobile Pay. Inden vi begynder reparationen, oplyser vi en fast pris for arbejdet. I enkelte tilfælde kan vi ikke fastsætte reparationens pris med det samme, men her vil du få prisen, så snart din enhed er tilgængelig fra værkstedet.

Watch Video

Sylwester Iversen
Helt klart 5 stjerner??Helt klart 5 stjerner, hurtig betjening og kunde rådgivning plus mega fornuftige priser? Jeg er100% fast kunde der inde uden og tænke videre over det! Kan kun sige WAWOoo???

— Sylwester Iversen

☆☆☆☆☆ på Trustpilot (21. mar. 2019)

Egon Sørensen
En virkelig god oplevelse En virkelig god oplevelse, altid god service, kan kun anbefales.

— Egon Sørensen

☆☆☆☆☆ På Trustpilot (16. mar. 2019)

Isabella
Fantastisk!
Virkelig godt sted med fantastisk service! Jeg fik fik hjælp til min iPhone, da jeg troede at den var helt i stykker. Den blev fikset inden for 1 time og til rigtig god pris.

— Isabella

☆☆☆☆☆ På Trustpilot (16. mar. 2019)

Ring os på 42 36 55 00 eller Chat på messenger hos os lige nu

Vi hjælper dig med alle dine software- og hardwareproblemer, til tiden med højt kvalificerede minions med et smil.